Goed nieuws voor scholen, leerlingen en ouders. De overheid heeft onlangs weer het NPO verlengd voor een jaar. Veel jongeren kampen nog met studievertraging of worstelen met hun mentale gezondheid. Met het Nationaal Programma Onderwijs hebben instellingen een jaar extra om de beschikbare middelen te besteden aan het welzijn van scholieren en studenten uit zowel het primair – en voortgezet onderwijs alsook het MBO.

Dit betekent echter ook een grote verantwoordelijkheid bij de scholen en schooldirecties om goed en wel doordachte keuzes te maken voor een optimale inzet van middelen. In samenwerking met OCW hebben wij dan ook diverse online sessie georganiseerd om onze oplossing onder de aandacht te brengen bij basis, middelbare en MBO scholen om samen met ons een pilot op te starten zodat scholen middels een geringe investering gebruik kunnen maken van ons digitaal leerplatform Mister Einstein. 

Om u als school kennis te laten maken met onze applicatie, hebben wij voor de eerste vijf scholen die zich bij ons na de zomervakantie zullen aanmelden de volgende actie lopen.

Bent u benieuwd naar hoe Mister Einstein, in samenwerking met uw school, extra ondersteuning kan bieden? Neem dan gerust contact met ons op!


Nationaal Programma Onderwijs

Goed nieuws voor scholen, leerlingen en ouders. De overheid heeft onlangs weer het NPO verlengd voor een jaar. Veel jongeren kampen nog met studievertraging of worstelen met hun mentale gezondheid. Met het Nationaal Programma Onderwijs hebben instellingen een jaar extra om de beschikbare middelen te besteden aan het welzijn van scholieren en studenten uit zowel het primair – en voortgezet onderwijs alsook het MBO.

Dit betekent echter ook een grote verantwoordelijkheid bij de scholen en schooldirecties om goed en wel doordachte keuzes te maken voor een optimale inzet van middelen.

Ons digitaal leerplatform

In samenwerking met OCW hebben wij dan ook diverse online sessie georganiseerd om onze oplossing onder de aandacht te brengen bij basis, middelbare en MBO scholen om samen met ons een pilot op te starten zodat scholen middels een geringe investering gebruik kunnen maken van ons digitaal leerplatform Mister Einstein.

Om u als school kennis te laten maken met onze applicatie, hebben wij voor de eerste vijf scholen die zich bij ons na de zomervakantie zullen aanmelden de volgende actie lopen.


”Super fijne en heldere uitleg gekregen!”

Tim 3e jaar havo

”Ik kan altijd en overal mijn vragen stellen. Dit is pas innovatie!”

Joshua 5e jaar vwo

”Begeleiders reageren supersnel en geven duidelijk uitleg.”

Kaya 6e jaar vwo


Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd in wat wij voor jouw school kunnen betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak door ons direct te bellen op
070 - 204 2065. Of laat hiernaast uw contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!