Huiswerkbegeleiding in elk vak en op elk niveau

Lukt het jou regelmatig niet je huiswerk af te krijgen? Weet je niet goed hoe je je taken moet plannen en aanpakken of blijf je maar onvoldoendes halen voor een bepaald vak? Ongetwijfeld maak je je hier flink wat zorgen over, net als je ouders. Mister Einstein biedt je de juiste deskundige begeleiding om zo het beste in jezelf naar boven te halen. En dat zie je direct terug in je leerprestaties! Mister Einstein biedt ondersteuning in alle reguliere vakken die op de basisschool en de middelbare school worden gegeven.

Huiswerkbegeleiding door Mister Einstein vindt plaats binnen een online leeromgeving. De leerling hoeft hiervoor dus niet de deur uit, maar kan eenvoudigweg de app openen om zijn vragen voor te leggen aan een vak deskundige. In combinatie met de bijlessen die wij ook bieden, hebben we met Mister Einstein een oplossing in handen voor meerdere uitdagingen op een school. Mister Einstein helpt niet alleen met vakinhoudelijke vragen, maar ook met het plannen en structureren van je taken. Dit is handig voor nu, maar ook zeker voor de toekomst. Ons doel is dat leerlingen snel weer gemotiveerd en helemaal zelfstandig aan de slag kunnen gaan. Uiteraard met betere resultaten!

Niet morgen maar nu!

Met een abonnement bij Mister Einstein is het mogelijk om binnen 10 seconden direct gebruik te maken van onze gebruiksvriendelijke app. Hier kunnen leerlingen alle vragen over alle vakken stellen. Zij krijgen binnen 5 seconden een persoonlijk antwoord van een vakdocent. Deze sluit het gesprek pas zodra de leerling de leerstof heeft begrepen. Doordat je deze vakkundige docenten niet alleen tijdens schooltijd, maar ook in de avonduren en zelfs in het weekend kunt raadplegen kan iedere achterstand met de juiste motivatie worden ingehaald!


Voordelen van huiswerkbegeleiding

Zeven dagen per week


Persoonlijk aandacht


Al het huiswerk op tijd af


Sneller en efficiënter leren


Controleren of je de stof goed begrijpt


Met meer zelfvertrouwen naar school

Vakinhoudelijke begeleiding
en meer…

Huiswerkbegeleiding door Mister Einstein vindt plaats binnen een online leeromgeving. De leerling hoeft hiervoor dus niet de deur uit, maar kan eenvoudigweg de app openen om zijn vragen voor te leggen aan een vak deskundige. In combinatie met de bijlessen die wij ook bieden, hebben we een  totaaloplossing in handen. Mister Einstein helpt niet alleen met vakinhoudelijke vragen, maar ook met het plannen en structureren van je taken. Dit is handig voor nu, maar ook zeker voor de toekomst. Ons doel is dat leerlingen snel weer gemotiveerd en helemaal zelfstandig aan de slag kunnen gaan. Uiteraard met betere resultaten!

Meteen van start met de voor jou lastigste vakken

Met een abonnement bij Mister Einstein is het mogelijk om direct gebruik te maken van de app. Hier kunnen leerlingen alle vragen over alle vakken stellen. Zij krijgen een persoonlijk antwoord van een vak deskundige, die het gesprek niet sluit voordat de leerling de leerstof heeft begrepen. Doordat je deze vakkundige docenten niet alleen tijdens schooltijd, maar ook in de avonduren en zelfs in het weekend  geraadpleegd kunnen worden kan iedere achterstand worden ingehaald.


”Super fijne en heldere uitleg gekregen!”

Tim 3e jaar havo

”Ik kan altijd en overal mijn vragen stellen. Dit is pas innovatie!”

Joshua 5e jaar vwo

”Begeleiders reageren supersnel en geven duidelijk uitleg.”

Kaya 6e jaar vwo


De bijlesdocenten en huiswerkbegeleiders

Mister Einstein staat voor kwalitatief hoogwaardige bijlessen en huiswerkbegeleiding door deskundige begeleiders. De begeleiders van Mister Einstein lopen een strenge selectieproces. Zo hebben ze minimaal een HBO of WO achtergrond. Eenmaal aangenomen worden zij minimaal 3 maanden intern getraind, niet alleen op hun inhoudelijke kennis, maar ook op hun pedagogische en didactische vaardigheden. Om de kwaliteit te waarborgen wordt de kwaliteit van de online huiswerkbegeleiding door onderwijsdeskundigen gemonitord. Zo ben je altijd van de beste ondersteuning gegarandeerd.

Individuele aandacht in jouw thuissituatie

De afgelopen jaren wordt het steeds duidelijker: Nederland kent een groot lerarentekort. Dit zorgt voor hoge werkdruk onder leraren en voor het feit dat er onbevoegde of onderbevoegde docenten voor de klas staan. Wanneer er op school weinig tot geen tijd is voor individuele aandacht en ouders dit ook niet voldoende kunnen compenseren, is begeleiding nodig. Niet zo gek dus, dat de vraag naar huiswerkbegeleiding de afgelopen jaren enorm is gestegen. Mister Einstein maakt dit nog makkelijker door leerlingen die begeleiding thuis te geven, in hun veilige omgeving en op de manier die bij ze past.

Werken aan zelfstandigheid

Mister Einstein helpt je bij de vakinhoudelijke problemen waar je tegen aan loopt, maar ook met het ontwikkelen van effectieve leerstrategieën. Zodat je over een tijdje helemaal op eigen benen staat.

Als je weet hoe je moet leren, lukt het je ook sneller en beter om nieuwe stof te begrijpen. Leer je dit niet, dan betekent dit dat je niet het maximale uit jezelf naar boven haalt en jezelf zult blijven teleurstellen. Mister Einstein biedt handvatten om je te helpen leren ‘leren’.