Mister Einstein op het MBO

In het middelbaar beroepsonderwijs wordt veel van een student. Hierbij gaat het niet alleen om de beroepsgerichte vakken maar ook om de basisvakken, zoals Nederlands, Engels en Rekenen. Vanwege de coronacrisis en de daarmee gepaarde lockdown is het voor veel studenten lastig geweest om deze basisvakken goed bij te houden. Huiswerk, thuisonderwijs en online onderwijs zijn – juist bij deze theoretische vakken – een belangrijk onderdeel gaan vormen van de MBO-ervaring.

Intensieve bijles MBO is wellicht iets  voor jou als:

Jij te weinig hebt aan de uitleg tijdens het college of je mist inzicht in de lesstof.


Een vak jouw interesse niet heeft: je hebt moeite om jezelf te motiveren.


Jij en thuis of door omstandigheden niet kunt concentreren op je lastige vak(ken).


Je leerproblemen hebt als dyslexie, dyscalculie, faalangst, geheugenproblemen


Je ziek bent (geweest) en kampt met een achterstand die moeilijk in te halen is.


Je hebt achterstand gelopen omdat de docent te vaak ziek is geweest.

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd in wat wij voor jouw school kunnen betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak door ons direct te bellen of laat hiernaast je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!

Om ook deze basisvakken met goede cijfers te halen, biedt Mister Einstein de volgende diensten aan:

 

1. Huiswerkbegeleiding

De huiswerkbegeleiding vindt plaats via een app, waarin de student slechts hoeft aan te geven over welk vak hij een vraag heeft. Hierop wordt hij binnen 5 seconden gekoppeld aan een ervaren docent, die de vraag kan beantwoorden.
De huiswerkbegeleiding kan voor een vast aantal minuten per maand worden aangeschaft, of zelfs voor een onbeperkt aantal minuten.

2. Bijles

Ook voor bijles hoeven studenten niet langer de deur uit. De studenten kunnen via de agendamodule van de app een bijles inplannen voor 60 minuten per keer. Hierbij is het doel om op een gestructureerde manier de lesstof opnieuw uit te leggen en de student de individuele aandacht te geven, die op school niet altijd mogelijk is.

3. Toetstraining

Daarnaast biedt Mister Einstein online toetstrainingen aan op schoolniveau, waarbij de gekoppelde docent de leerling gericht voorbereid op de afsluitende toetsen van de vakken. Naast een herhaling van de meest ingewikkelde lesstof, geeft de docent “tips & tricks” mee om de toets te halen.


”Super fijne en heldere uitleg gekregen!”

Tim 3e jaar havo

”Ik kan altijd en overal mijn vragen stellen. Dit is pas innovatie!”

Joshua 5e jaar vwo

”Begeleiders reageren supersnel en geven duidelijk uitleg.”

Kaya 6e jaar vwo


Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd in wat wij voor jouw school kunnen betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak door ons direct te bellen of laat hiernaast je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!