Citotraining

De Cito-toets bevat veel inleidende teksten, dus het is belangrijk om te begrijpen wat belangrijk is en wat niet. Zelfs bij rekenopdrachten speelt begrijpend lezen een belangrijke rol. De citotrainer helpt jouw kind om zowel de kern van de inleidende teksten te begrijpen als inhoudelijk met de stof.

“Een positief zelfbeeld leidt tot hogere resultaten!”

De meest volledige Citotraining!

Ieder jaar opnieuw zijn de Cito-toetsen spannend, maar tijdens de turbulente afgelopen jaren zijn ouders en leerlingen meer dan ooit hiermee bezig. Om de leerlingen goed en volledig voor te bereiden op de Cito-toetsen is een extra steuntje in de rug mooi meegenomen!

Uitleg én oefening

Waar de meeste basisschoolondersteuning zich slechts richten op een herhaling van de lesstof of deze alleen bestaat uit het oefenen van citovragen, biedt Mister Einstein beiden aan. De citotrainer vindt de pijnpunten bij een leerling en legt de lastigste onderdelen opnieuw uit. Daarnaast oefent de trainer citovragen met de leerlingen, om de leerling te laten wennen aan het type vragen.

Meer zelfvertrouwen

Juist in deze prestatiegerichte tijden waarin een schooladvies belangrijker lijkt dan ooit, is het belangrijk dat een leerling niet bevangen raakt door de spanning. De citotraining helpt bij het opbouwen van het zelfvertrouwen van de leerling om zo tijdens de uiteindelijke Cito toets het beste uit zichzelf halen!


 Voordelen van Citotraining

Uw kind snapt de context van de vragen


Uw kind kan de juiste strategie bij een vraag toepassen


Uw kind kan het antwoord op de juiste manier opschrijven

Tijdens een training leert jouw kind verschillende vaardigheden aan. Bij ieder punt hoort een andere aanpak.

De meest volledige Citotraining!

Ieder jaar opnieuw zijn de Cito-toetsen spannend, maar tijdens deze gezondheidscrisis zijn ouders en leerlingen nerveuzer dan ooit. Om de leerlingen goed en volledig voor te bereiden op de Cito-toetsen is een extra steuntje in de rug mooi meegenomen!

Uitleg én oefening

Waar de meeste  basisschoolondersteuning zich slechts richt op een herhaling van de lesstof of alleen bestaat uit het oefenen van citovragen, biedt Mister Einstein beiden. De citotrainer vindt de pijnpunten bij een leerling en legt de lastigste onderdelen opnieuw uit. Daarnaast oefent de trainer citovragen met de leerlingen, om de leerling te laten wennen aan het type vragen.

Meer zelfvertrouwen

Juist in deze prestatiegerichte tijden waarin een schooladvies belangrijker lijkt dan ooit, is het belangrijk dat een leerling niet overweldigd raakt door druk. De citotraining helpt bij het opbouwen van het zelfvertrouwen van de leerling om zo het beste uit hemzelf te halen!


”Super fijne en heldere uitleg gekregen!”

Tim 3e jaar havo

”Ik kan altijd en overal mijn vragen stellen. Dit is pas innovatie!”

Joshua 5e jaar vwo

”Begeleiders reageren supersnel en geven duidelijk uitleg.”

Kaya 6e jaar vwo