De juiste ondersteuning voor jouw kind altijd binnen handbereik

Binnen het huidige onderwijs is steeds minder tijd voor de individuele leerling. Zo krijgt lang niet elke leerling de vakinhoudelijke ondersteuning die hij of zij nodig heeft. Ook didactische begeleiding komt steeds meer in het geding. Als ouder kun je je daarom zorgen gaan maken om de prestaties van je zoon of dochter. Mister Einstein neemt deze zorgen weg door jouw kind op dagelijkse basis hulp op afstand te bieden.

Op ons digitale leerplatform kunnen leerlingen binnen elk vak vragen stellen. Zo hoeft niets het leren en het maken van huiswerk meer in de weg te staan én behoudt jouw zoon of dochter ook nog eens de motivatie om te leren. Alle vragen op ons platform worden door zorgvuldig gescreende vakdeskundigen beantwoord. Niet alleen gedurende werktijden, maar ook in de avonduren en in het weekend. Zo is de juiste ondersteuning altijd binnen handbereik.Waarom u als ouder aan het juiste adres bent?

Minder stress


Betere prestaties


Intrinsieke motivatie


Persoonlijke ontwikkeling


Het beste uit uw kind te halen


Betere prestaties en
verhoogd leerplezier

Vandaag de dag leven we in Nederland in een echte prestatiemaatschappij. Cijfers wegen nog zwaarder dan voorheen en kunnen deels je toekomst bepalen. Vervolgopleidingen hanteren namelijk ook steeds strengere toelatingseisen. In een wereld waarin cijfers en diploma’s doorslaggevend zijn, ervaren leerlingen steeds meer prestatiedruk. Om goed presteren haalbaar te maken, maar ook om je zoon of dochter te kunnen begeleiden in het gehele leer- en ontwikkelingsproces, is er Mister Einstein. De vakdeskundigen staan je kind elke dag van de week bij.

De beste begeleidingsmethode voor jongeren anno nu

Mister Einstein weet met zijn online huiswerkbegeleiding feilloos aan te sluiten op de belevingswereld van jongeren vandaag de dag. Een groot gedeelte van hun communicatie vindt online plaats. Door gebruik te maken van een middel waarbij je zoon of dochter zich helemaal op zijn of haar gemak voelt, halen we het maximale uit de begeleiding. Door online te kunnen leren in de veilige thuisomgeving, staat Mister Einstein dicht bij jouw kind. Niet alleen de studieresultaten gaan vooruit, maar ook voor persoonlijke factoren die een invloed op het leerproces hebben, is aandacht.


”Super fijne en heldere uitleg gekregen!”

Tim 3e jaar havo

”Ik kan altijd en overal mijn vragen stellen. Dit is pas innovatie!”

Joshua 5e jaar vwo

”Begeleiders reageren supersnel en geven duidelijk uitleg.”

Kaya 6e jaar vwo


Direct aan de slag met lastige leerstof

Via het online leerplatform Mister Einstein kan je kind niet alleen een vraag versturen, maar ook foto’s van de leerstof, net als andere bestanden of spraakberichten meesturen. Een bijlesdocent zal direct op de ingediende vraag reageren, waardoor je zoon of dochter na een duidelijke uitleg verder kan. Vastlopen bij taken behoort zo tot de verleden tijd. Doordat je kind direct verder kan met de leerstof, voelt hij of zij zich competent genoeg om dit aan te kunnen. Dat dit op zijn beurt de motivatie verhoogt, hoeven we eigenlijk niet eens te benoemen.

Ontwikkeling is meer dan alleen leerstof eigen maken

Behalve dat bevorderen we middels deze manier van coaching ook nog eens de metacognitieve vaardigheden. Dit zijn de vaardigheden en de kennis die je kind nodig heeft om doelen te stellen, te plannen, systematisch te werken en te reflecteren. Leerlingen met goede cognitieve vaardigheden kunnen leertaken effectiever uitvoeren. Alhoewel deze vaardigheden enigszins verband hebben met intelligentie, vervult metacognitie in het leerproces een zelfstandige functie. Het stimuleren van metacognitieve vaardigheden is als het ware het leren gebruiken van een gedetailleerde plattegrond: welke mogelijkheden bestaan er en wat is de beste?

Ondersteuning door alleen de beste bijlesdocenten

Mister Einstein heeft als doel jouw zoon of dochter zo goed mogelijk te helpen. Daarom worden alleen ervarende bijlesdocenten ingezet. Deze worden onderworpen aan een streng wervings- en selectieproces en zijn experts binnen het vakgebied. Niet alleen hun kennis, maar ook hun pedagogsiche en didactische vaardigheden moeten aan hoge vereisten voldoen. Pas na een uitvoerige training worden de bijlesdocenten door Mister Einstein ingezet. Onderwijsdeskundigen houden toezicht op de kwaliteit van de chats om jou en je kind te kunnen garanderen van de beste ondersteuning.