Mister Einstein in het Primair Onderwijs

De coronapandemie en de daarmee samenhangende lockdown hebben aangetoond dat het onderwijs van een kind niet stopt buiten de schoolmuren. Huiswerk, thuisonderwijs en online onderwijs zijn een cruciaal onderdeel gaan vormen van de basisschoolervaring.

Deze verschuiving van het onderwijs van de schoolbanken naar de huiskamer vergt veel van ouders en leraren en juist in die gevallen kan Mister Einstein helpen!

Vijf redenen waarom u als school  bij ons aan het juiste adres bent.

Extra aandacht voor kwetsbare leerlingen


De leerlingen op afstand ondersteunen op schoolniveau


Zelfstandigheid en motivatie stimuleren


Controle op de voortgang


Inzicht in het thuisonderwijs

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd in wat wij voor jouw school kunnen betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak door ons direct te bellen of laat hiernaast je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!

Voor het primair onderwijs biedt Mister Einstein de volgende diensten aan:

 

1- Huiswerkbegeleiding

De huiswerkbegeleiding vindt plaats via een app, waarin de leerling slechts hoeft aan te geven over welk vak hij een vraag heeft. Hierop wordt hij binnen 5 seconden gekoppeld aan een ervaren docent, die de vraag kan beantwoorden.
De huiswerkbegeleiding kan voor een vast aantal minuten per maand worden aangeschaft, of zelfs voor een onbeperkt aantal minuten.

2- Bijles

Ook voor bijles hoeven kinderen niet langer de deur uit. De (ouders van de) leerlingen kunnen via de agendamodule van de app een bijles inplannen voor 60 minuten per keer. Hierbij is het doel om op een gestructureerde manier de lesstof opnieuw uit te leggen en de leerling de individuele aandacht te geven, die op school niet altijd mogelijk is.

3- Citotraining

Voor vele basisscholieren zijn de citotoetsen het sluitstuk en het belangrijkste meetinstrument van het niveau van de leerling. De gerichte citotraining van Mister Einstein richt zich in het bijzonder op deze toetsen door niet alleen de lesstof te herhalen, maar ook uitgebreid te oefenen met het beantwoorden van citovragen.
Het streven is hierbij niet alleen om een leerling zo goed mogelijk voor te bereiden op het niveau van de toets, maar om hem tevens het zelfvertrouwen te geven dat nodig is voor het behalen van een goed resultaat.


”Super fijne en heldere uitleg gekregen!”

Tim 3e jaar havo

”Ik kan altijd en overal mijn vragen stellen. Dit is pas innovatie!”

Joshua 5e jaar vwo

”Begeleiders reageren supersnel en geven duidelijk uitleg.”

Kaya 6e jaar vwo