Hoe werkt Mister Einstein?

Dankzij Mister Einstein hoeven ouders en kinderen voortaan niet meer met hun handen in het haar te zitten vanwege lastige huiswerkopgaven. wiskundige formules, Engelse grammatica, scheikundige formules of economische vraagstukken: wat het knelpunt ook is, de vakkundige bijlesdocenten van Mister Einstein staan altijd klaar om ze de helpende hand te bieden. Ieder vak op ieder niveau Mister Einstein staat 24/7 voor je klaar! Je stelt je vraag direct op de app en je hebt direct contact met Mister Einstein. Zo wordt leren niet alleen makkelijker en aangenamer ook zullen je schoolprestaties binnen afzienbare tijd verbeteren.


Zeven dagen per week online huiswerkbegeleiding en bijles

Ben je bezig met je huiswerk en loop je tegen een bepaald probleem aan waardoor je niet meer verder kunt? Open dan de Mister Einstein app, kies het vak waar het om gaat en stel je vraag. Bovendien kun je ook een foto van je boek en/of uitwerkingen meesturen, een geluidsopname versturen en/of een video gesprek starten. Een gespecialiseerde huiswerkbegeleider helpt de leerling meteen verder en sluit het gesprek pas wanneer alles echt helemaal duidelijk is. De Mister Einstein app kan op alle toestellen worden gebruikt. Het enige wat de leerling nodig heeft voor online bijlessen is een internetverbinding en een telefoon, tablet of laptop. De vakkundige huiswerkbegeleiders zijn 7 dagen per week beschikbaar, 12 uur per dag.

De voordelen van onbeperkte huiswerkbegeleiding

De vakkundige bijlesdocenten van Mister Einstein weten de leerstof helder uit te leggen en toetsen na het gesprek of je alles goed hebt begrepen. Zo kun je snel weer verder met je huiswerk en loop je geen onnodige achterstanden op. Daarnaast doet het je motivatie goed. Wanneer je het gevoel hebt dat je de leerstof beheerst en goed op schema loopt, heb je ook meer zin om te leren. En dat bevordert op zijn beurt natuurlijk ook grotendeels je prestaties.


Waarom Mister Einstein?”Super fijne en heldere uitleg gekregen!”

Tim 3e jaar havo

”Ik kan altijd en overal mijn vragen stellen. Dit is pas innovatie!”

Joshua 5e jaar vwo

”Begeleiders reageren supersnel en geven duidelijk uitleg.”

Kaya 6e jaar vwo