De beste bijles volg je bij Mister Einstein!

Haal je regelmatig onvoldoendes? Heb je moeite met een specifiek vak? Of bestaat het risico dat je dit jaar blijft zitten? Grote kans dat jij je daar als leerling of als ouder flinke zorgen over maakt. En die stress is nou wel het laatste wat je erbij kunt gebruiken. Samen met de vakkundige en enthousiaste bijlesdocenten van Mister Einstein kun je afscheid nemen van deze stress en werken aan goede leerstofbeheersing, maar ook aan vaardigheden die hiervoor nodig zijn.


Voordelen van bijles

Zeven dagen per week


Begeleiding is 100% individueel


Voor alle vmbo- havo en vwo leerlingen


Vanuit thuis in een beveiligde online omgeving


Direct aan de slag en snel resultaat, ook in de zomervakantie!


Professionele ondersteuning door ervaren en enthousiaste bijlesdocenten

Hoe gaat Mister Einstein in zijn werk?

Online bijles en huiswerkbegeleiding door Mister Einstein is zo geregeld. Wanneer je een abonnement hebt afgesloten, krijg je direct toegang tot de app. Daar kun jij al je vragen over elk vak stellen. Zo voorkom je achterstand en kun je opgelopen achterstanden snel wegwerken. De vakkundige en enthousiaste bijlesdocenten van Mister Einstein zijn niet alleen tijdens schooltijden, maar ook in de avonduren en zelfs in de weekenden bereikbaar.

De ideale match: online bijles

Via Mister Einstein kunnen leerlingen, waar ze ook wonen, flexibel online bijles volgen. Ze worden gematcht met onze vakkundige bijlesdocenten, ze kunnen online chatten, maar ook via de audio en camera spreken. Online bijles is intensieve, virtuele studiehulp, waarbij de leerling geen last heeft van overvolle (huiswerk)klassen.


”Super fijne en heldere uitleg gekregen!”

Tim 3e jaar havo

”Ik kan altijd en overal mijn vragen stellen. Dit is pas innovatie!”

Joshua 5e jaar vwo

”Begeleiders reageren supersnel en geven duidelijk uitleg.”

Kaya 6e jaar vwo


Bijlesdocenten die garant staan voor hoge kwaliteit

De bijlesdocent van Mister Einstein lopen een strenge selectieproces. Zo hebben ze minimaal een HBO of WO achtergrond. Eenmaal aangenomen worden zij minimaal 3 maanden intern getraind. Om de kwaliteit te waarborgen wordt de kwaliteit van de online bijles door onderwijsdeskundigen gemonitord. Zo ben je altijd van de beste ondersteuning gegarandeerd.

Succesvol omgaan met de eisen van de prestatiemaatschappij

De huidige maatschappij is een echte prestatiemaatschappij. Cijfers en diploma’s waren nooit eerder zó belangrijk als nu. Niet zo gek dus, dat steeds meer leerlingen en hun ouders voor bijlessen kiezen. Ook omdat leraren binnen het huidige onderwijs steeds meer werkdruk ervaren. Individuele aandacht geven aan alsmaar groeiende klassen lijkt haast een onmogelijke opgave. Om jezelf optimaal voor je toekomst voor te bereiden en het voor jou hoogst mogelijke onderwijsniveau te behalen, maar ook om de juiste handvatten te ontwikkelen die daaraan bijdragen, is bijles belangrijk.

Bijles vermindert de kans op zittenblijven

Terwijl de samenleving steeds meer druk op de schouders van jonge leerlingen legt, blijven veel van hen zitten. Sterker nog, dit gebeurt een groot deel van de leerlingen op de basis- of middelbare school. Internationaal gezien staat Nederland zelfs al jarenlang in de dubieuze top wat betreft zittenblijvers. De onderwijswetenschap onderstreept tegenwoordig echter dat zittenblijven lang niet altijd noodzakelijk of zelfs wenselijk is. Alle vakken opnieuw moeten doen heeft weinig nut en bovendien heeft zittenblijven een negatieve invloed op het zelfvertrouwen en de ontwikkeling van een leerling. Met bijles kun je dit voorkomen.

Alle ruimte voor al jouw vragen – zó ontwikkel je je pas echt

Tel bij die prestatiedruk ook nog eens het steeds groter wordende lerarentekort op en het belang van bijles zal niemand meer kunnen ontgaan. Hoge percentages leraren die momenteel voor de klas staan, beschikken niet over de juiste kwalificatie of zelfs bevoegdheid. Deze leraren, met wie de gaten die geslagen worden moeten worden gedicht, zijn logischerwijs niet in staat om elke leerling van de juiste aandacht te voorzien. Met bijles van Mister Einstein kun je voorkomen dat je resultaten achteruitgaan, of een achterstand die al bestaat weer dichten.

Bovendien maak je met de bijles (en online huiswerkbegeleiding) van Mister Einstein ook gebruik van een-op-een ondersteuning. Jij als leerling en jouw vragen staan centraal. Terwijl je het in de klas misschien –om uiteenlopende redenen- lastig vindt om iets te vragen, krijg je daar bij je bijlesdocent alle ruimte voor. Vragen stellen op zich is overigens ook een belangrijk onderdeel van het gehele leerproces. Alleen dan kun je de inhoud van een thema beter begrijpen en jezelf prikkelen er nog nét dat beetje meer uit te halen.