Over Mister Einstein   

Mister Einstein is een digitaal leerplatform dat onderwijsondersteuning biedt aan leerlingen uit het basisonderwijs, voortgezet onderwijs (vmbo, havo en vwo) en het MBO.  We hebben ruim 13 jaar ervaring met het geven van bijles. Onze bijlesdocenten hebben veelal een pedagogische/psychologische achtergrond. Ook maken wij gebruik van door ons getrainde HBO en WO studenten. Gezien hun betrekkelijk korte afstand tot de scholieren en het onderwijs zijn zij als geen ander in staat de digitale lesstof op een boeiende en dynamische wijze uit te leggen.

Via Mister Einstein kunnen leerlingen, waar ze ook wonen, flexibel online huiswerkbegeleiding, bijles en examentraining volgen. Na de aanmelding door de school worden ze gekoppeld aan een van onze bijlesdocenten. Onze app stelt uw leerlingen in staat om binnen een zeer korte tijd interactief contact te maken met de docent. Dit kan via de chatfunctie, het versturen van foto’s, het scherm te delen, spraakberichten te versturen of zelfs wanneer nodig een cameragesprek te starten. Ook kunnen zij via een speciale koppelcode verbinding maken met hun voorkeursdocent.

Uiteraard beschikt de app van Mister Einstein over een functionaliteit, waarmeer de vorderingen van leerlingen kunnen worden gevolgd. Tot slot heeft u via de app direct toegang tot onze uitgebreide bibliotheek waar inmiddels honderden uitlegvideo’s beschikbaar zijn.


Vijf redenen waarom je als leerling bij ons aan het juiste adres bent.

Zeven dagen in de week, 12 uur per dag


Professionele ondersteuning door ervaren en enthousiaste docenten


Persoonlijke aandacht


Direct aan de slag en snel resultaat


Meer zelfvertrouwenOnline Bijles, Huiswerkbegeleiding, Citotraining en Examentraining

Bijna alle leerlingen hebben wel eens moeite met een bepaald vak. Een klein steuntje in de rug is dan vaak genoeg om het verschil te maken in hun cijfers. Dat steuntje in de rug zijn wij.

Bij Mister Einstein kun je online bijlessen, huiswerkbegeleiding, citotraining en examentraining krijgen. Onze docenten zijn jonge professionals die ervaring hebben met lesgeven. Hierdoor zijn ze goed in staat in te schatten hoe de lesstof op een boeiende wijze uitgelegd kan worden.


Onze visie  

Een succesvol kind is een gelukkig kind! Wij helpen leerlingen succesvol te zijn. Wij leren kinderen ook op effectief en met plezier te leren!. Dat leidt tot zelfvertrouwen en motivatie en uiteindelijk betere schoolresulaten. Bij Mister Einstein geloven we in onze bewezen individuele aanpak. Buiten de betere schoolresultaten zorgt onze digitale lesmethode ervoor dat kinderen vaak ook weer plezier krijgen in vakken waar ze voorheen moeite mee hadden. Onze lesstof en methodiek zijn dan ook uitvoerig onderzocht en afgestemd met professionals uit het onderwijs.


Waarom Mister Einstein?”Super fijne en heldere uitleg gekregen!”

Tim 3e jaar havo

”Ik kan altijd en overal mijn vragen stellen. Dit is pas innovatie!”

Joshua 5e jaar vwo

”Begeleiders reageren supersnel en geven duidelijk uitleg.”

Kaya 6e jaar vwo