Over Mister Einstein   

Mister Einstein is een digitaal leerplatform dat onderwijsondersteuning biedt aan leerlingen van het voortgezet onderwijs van alle niveaus (vmbo, havo en vwo). We hebben 13 jaar ervaring met bijlesgeven. Onze bijlesdocenten hebben een pedagogische/psychologische achtergrond of zijn HBO en WO studenten die staat zijn om de lesstof op een boeiende wijze uit te leggen.

Via Mister Einstein kun je, waar je ook woont, flexibel online huiswerkbegeleiding en bijles volgen. Na je aanmelding wordt gematcht met onze vakkundige bijlesdocenten. De app stelt de gebruiker in staat om te chatten, foto’s te versturen en spraakberichten en/of cameragesprek te starten.

 

Online Bijles & Huiswerkbegeleiding

Bijna alle leerlingen hebben wel eens moeite met een bepaald vak. Een klein steuntje in de rug is dan vaak genoeg om het verschil te maken in hun cijfers. Dat steuntje in de rug zijn wij.

Bij Mister Einstein kun je online bijlessen en huiswerkbegeleiding krijgen. Onze docenten zijn jonge professionals die ervaring hebben met lesgeven. Hierdoor zijn ze goed in staat in te schatten hoe de lesstof op een boeiende wijze uitgelegd kan worden.

 

Onze visie  

Een succesvol kind is een gelukkig kind! Wij helpen leerlingen succesvol te zijn. Dat leidt tot zelfvertrouwen en motivatie zelf aan de slag te gaan. Niet iedere leerling pikt op de middelbare school vanzelf goed op hoe hij of zij het huiswerk op een goede manier kan plannen en leren. Die leerlingen kunnen daar wel in online begeleid worden aan de hand van het huiswerk van dat moment. Een kind ervaart zo dat goed plannen en slim leren goede schoolresultaten oplevert!