Over Mister Einstein   

Mister Einstein is een digitaal leerplatform dat onderwijsondersteuning biedt aan leerlingen uit het basisonderwijs, voortgezet onderwijs (vmbo, havo en vwo) en het MBO.  We hebben 13 jaar ervaring met bijlesgeven. Onze bijlesdocenten hebben een pedagogische/psychologische achtergrond of zijn HBO en WO studenten die in staat zijn om de lesstof op een boeiende wijze uit te leggen.

Via Mister Einstein kunnen leerlingen, waar ze ook wonen, flexibel online huiswerkbegeleiding, bijles en examentraining volgen. Na hun aanmelding worden ze gekoppeld aan een van onze vakkundige bijlesdocenten. De app stelt de gebruiker in staat om te chatten, foto’s te versturen, het scherm te delen, spraakberichten te versturen of een cameragesprek te starten. Ook kunnen zij met een koppelcode verbinding maken met een voorkeursdocent.

Daarnaast kunnen de leerlingen hun eerdere gesprekken in het archief teruglezen en hebben toegang tot een bibliotheek waar inmiddels honderden uitlegvideo’s zijn geüpload.


Vijf redenen waarom je als leerling bij ons aan het juiste adres bent.

Zeven dagen in de week, 12 uur per dag


Professionele ondersteuning door ervaren en enthousiaste docenten


Persoonlijke aandacht


Direct aan de slag en snel resultaat


Meer zelfvertrouwen


Online Bijles, Huiswerkbegeleiding, Citotraining en Examentraining

Bijna alle leerlingen hebben wel eens moeite met een bepaald vak. Een klein steuntje in de rug is dan vaak genoeg om het verschil te maken in hun cijfers. Dat steuntje in de rug zijn wij.

Bij Mister Einstein kun je online bijlessen, huiswerkbegeleiding, citotraining en examentraining krijgen. Onze docenten zijn jonge professionals die ervaring hebben met lesgeven. Hierdoor zijn ze goed in staat in te schatten hoe de lesstof op een boeiende wijze uitgelegd kan worden.


Onze visie  

Een succesvol kind is een gelukkig kind! Wij helpen leerlingen succesvol te zijn. Dat leidt tot zelfvertrouwen en motivatie zelf aan de slag te gaan. Niet iedere leerling pikt vanzelf goed op hoe hij of zij het huiswerk op een goede manier kan plannen en leren. Die leerlingen kunnen daar wel in online begeleid worden aan de hand van het huiswerk van dat moment. Een kind ervaart zo dat goed plannen en slim leren goede schoolresultaten oplevert!


Waarom Mister Einstein?”Super fijne en heldere uitleg gekregen!”

Tim 3e jaar havo

”Ik kan altijd en overal mijn vragen stellen. Dit is pas innovatie!”

Joshua 5e jaar vwo

”Begeleiders reageren supersnel en geven duidelijk uitleg.”

Kaya 6e jaar vwo