Hartelijk welkom Derk als nieuwe “Einsteiner”  Wat ga je doen bij Mister Einstein?

In mijn rol kan ik mooi twee belangrijke ambities combineren. Allereerst mij inzetten voor de in mijn ogen mooiste sector in onze maatschappij! Vooral het samen met scholen ontwikkelen uitrollen van de nieuwste digitale leermethodes is ontzettend mooi en vooral ook dankbaar werk.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Zelf ben ik werkzaam geweest voor verschillende nationale en internationale organisaties op het gebied van Business Development. De laatste jaren heb ik mij vooral verbonden aan bedrijven met een link naar het onderwijs. Zoals veel mensen wil ik deze ervaring nu inzetten voor de verdere digitale ontwikkeling van het onderwijs in Nederland.

Wat voor soort leerling was jij?

Ik was een leerling, die soms snel afgeleid kon zijn. Ik was voor die tijd vrij visueel ingesteld. Als ik achteraf kijk dan denk ik juist wel eens, dat ik met wat extra en ook andere aandacht het veel makkelijker zou hebben gehad.  Helaas was er op dat moment niet iets vergelijkbaars als Mister Einstein. Gelukkig is het daarna met de hulp van een aantal fantastische docenten helemaal goed gekomen.

Wat is je tot nu toe het meeste opgevallen bij Mister Einstein?

Belangrijkste wat mij is opgevallen is de enorme energie en drive onder de hele familie Einstein.  Er wordt door een ieder hard gewerkt om onze ambities voor het onderwijs elke dag weer te realiseren. Kortom een echt “winning team!”

Heb je tussendoor nog tijd voor (andere) hobby’s?

Uiteraard vinden we het binnen Mister Einstein erg belangrijk om een goede balans te houden. Voor mij bestaat de ontspanning eruit, dat ik regelmatig naar de sportschool ga. Ook fiets ik graag en ben sinds kort weer begonnen met diepzeeduiken. Tot slot breng ik graag zoveel mogelijk tijd door met mijn kinderen.