Huiswerkbegeleiding maakt veel verschil. Wanneer jouw kinderen moeten hebben om het huiswerk af te krijgen, Wil je weten hoe je ze beter aan het werk kunt krijgen? Dan is het goed om eens te bekijken wat daaraan te doen is. Je wilt immers natuurlijk wel dat ze het beste uit zichzelf halen. Dat kan door de juiste partner te vinden voor de huiswerkbegeleiding. Dat doe je bijvoorbeeld met Mr. Einstein.

Wat is er mogelijk?

Wat mag je als ouder allemaal verwachten van de huiswerkbegeleiding van mr. Einstein? In de eerste plaats is er hulp met het plannen van huiswerk en het leren voor aankomende toetsen. Die uitleg wordt specifiek toegespitst op elk afzonderlijk vak. Daarvoor zijn verschillende huiswerkbegeleiders te benaderen. Zij helpen je om te leren ‘leren’. Uiteindelijk kan je dan alles uit jezelf halen op school.

De huiswerkbegeleiding die je nodig hebt

Wanneer je het moeilijk vindt om je huiswerk goed te plannen, of het niet lukt om goed te leren voor je toetsen, dan heb je veel aan huiswerkbegeleiding. De begeleiding die je van Mr. Einstein krijgt is gericht op de persoonlijke wensen. Zo raak je gemotiveerd en wil je het beste uit jezelf halen. Met de online huiswerkbegeleiding vind je een oplossing voor alle vragen die je als scholier hebt.

Wanneer het je lukt om beter te plannen, dan zal je merken dat je sneller klaar bent en je ineens veel meer vrije tijd hebt. Ook zal je merken dat je schoolstress verdwijnt en je zelfvertrouwen toeneemt. Ook thuis zal je minder problemen hebben omdat je beter met je huiswerk bezig bent. Het wordt zelfs leuk om de opdrachten te maken. Je ervaart namelijk wat succes is. Uiteindelijk zal je ook zien dat je cijfers steeds hoger worden.

Wat kan je ermee?

Wat heb je als scholier nu concreet aan huiswerkbegeleiding? In de eerste plaats heb je iemand waar je vragen aan kunt stellen. Ook kan je leren hoe je moet plannen en overzicht moet houden. Je leert hoe je kunt controleren of je alles goed begrepen hebt. Daarnaast kan je betere voorbereiding op toetsen en examens verzorgen. Uiteindelijk leer je dit ook allemaal zelfstandig aan te pakken.

De optimale uitleg

Het is belangrijk om je eerst in te schrijven bij Mr. Einstein. Wanneer je dit hebt gedaan, kan je direct met al je vragen bij de begeleiders terecht. De huiswerkbegeleiding begint dus direct, waardoor je snel kunt beginnen met inlopen van de achterstand. Dit geldt voor elk mogelijk vak. Dat betekent dus ook dat je andere vakken kunt voorleggen dan je normaal doet wanneer je eens iets lastigs tegenkomt. Dit kan op school, ’s avonds thuis, maar ook in het weekend. Dit neemt alle zorgen weg.

Welke hulp heb je nodig?

Om er zeker van te zijn dat je de huiswerkbegeleiding die je nodig hebt, is het belangrijk om ook naar de lange termijn te kijken. Daarom bekijkt Mr. Einstein welke problemen je ondervindt en hoe hier het best aan gewerkt kan worden. Bijvoorbeeld door de bijlessen op maat te maken. Zo kunnen achterstanden worden weggewerkt of kan gewerkt worden aan een groter zelfvertrouwen. Dit zal je helpen om succes te boeken, bijvoorbeeld door toch nog over te gaan. Er wordt altijd een persoonlijk plan van aanpak gemaakt hiervoor.

Werken met een eigen coach

Om te zorgen dat de huiswerkbegeleiding zo goed als mogelijk aanslaat, werk je met een eigen coach. Die kan je helpen bij het vormen van de beste aanpak. Dit gaat in de bijlessen, maar ook met vragen buiten deze lessen om. Op die manier kan je er dus altijd zeker van zijn dat je de hulp krijgt die je nodig hebt. De bijlessen volg je thuis op het tempo dat bij jou past. Dit wordt regelmatig geëvalueerd om te bekijken welke behoefte je hebt.

De huiswerkbegeleiders van Mr. Einstein

Het is belangrijk dat elke scholier de best mogelijke huiswerkbegeleiding in bijles krijgt. Daarom zoeken we naar de best mogelijke huiswerkbegeleiders om ons hierin bij te staan. Dit zijn universitaire studenten die zich goed kunnen inleven in de kinderen omdat hun eigen schooltijd nog niet zo ver in het verleden ligt. Zo kunnen zo ook de hulp op maat bieden die nodig is. De studenten hebben elk zo hun eigen vakgebied.

Ook is het mogelijk om extra kennis op te doen. De coaches kunnen namelijk veel meer. Daarop worden ze getest bij het selectieproces. Niet alleen intelligentie, maar ook vaardigheden op het gebied van pedagogiek en uitleggen worden dan getest. Daarnaast krijgen de begeleiders specifieke training om nog beter in het begeleiden te worden.

Ook is het goed om te weten dat de studenten die huiswerkbegeleiding bieden voortdurend door Mr. Einstein gemonitord worden. Zo wordt de kwaliteit van elke uitleg getoetst. Specialisten kijken mee of de antwoorden wel op de best mogelijke manier worden beantwoord. Ook de regelmatige evaluatie speelt hierin natuurlijk een belangrijke rol. Hierin geef je zelf aan wat goed gaat en wat niet.

De tarieven voor huiswerkbegeleiding

De kosten voor huiswerkbegeleiding zijn natuurlijk ook belangrijk. Voor elk vak wordt een voordelig tarief gerekend. Daarbij speelt het leerjaar en het niveau niet direct een rol, want wij leveren altijd de best mogelijke hulp. De kosten worden gerekend voor een uur begeleiding in de bijles en maandelijks gebruik van de onlinehulpmiddelen die je inzet om vragen te stellen. De begeleiders zijn dagelijks op vaste tijden te bereiken, ook op zondag.

Zo haal je het beste uit jezelf

Iedereen wil excellent zijn tegenwoordig. Er worden ook steeds meer programma’s en trajecten voor de excellente leerlingen geboden. Dat begint tegenwoordig al op de basisschool. Op de middelbare school moet je eigenlijk alles al zelfstandig aankunnen. Daardoor kan de druk voor sommige scholieren wel heel hoog worden. Dit betekent ook dat steeds meer scholieren hulp kunnen gebruiken om het beste uit zichzelf te halen. huiswerkbegeleiding is dan de juiste weg.

Optimaal aan de slag gaan

Huiswerkbegeleiding biedt jou een belangrijk handvat. Wanneer je structureel je huiswerk maakt, zal je beter presteren op school. Ook is het zo dat betere huiswerkprestaties leiden tot minder stress en een betere algemene gezondheid. De begeleiding die Mr. Einstein je biedt gaat dan ook om meer dan alleen je huiswerk bijhouden. Het gaat erom dat je leert hoe je optimaal kunt leren. Zo kan je zelfstandig worden en toch topprestaties blijven leveren.

Jouw hoogste niveau bereiken

Voor veel kinderen is veel meer mogelijk dan dat ze op dat moment presteren. Daar wil je als ouder graag iets aan doen. Een probleem waar veel kinderen tegenaanlopen is dat ze niet weten hoe ze het beste kunnen leren. Dat je moet leren begrijpen wat je leest, is daarin bijvoorbeeld heel belangrijk. Omgaan met angsten en zelfvertrouwen opbouwen is een andere factor. Met de hulp van de juiste huiswerkbegeleiding is dit allemaal voor elkaar te krijgen. Zo kan je het echte leren onder de knie krijgen.

Extra hulp bij onderwijs

De druk op leraren is in Nederland enorm. Dit is ook een reden waarom het leren bij veel scholieren niet goed verloopt. Vooral in de grote steden is te zien dat er een sterk tekort aan leraren is. Dit maakt het niet gemakkelijker om alle kinderen op de juiste manier te helpen met het leren, plannen en het maken van het huiswerk. Omdat de meeste gezinnen tegenwoordig ook uit tweeverdieners bestaan, is er ook thuis te weinig tijd. Dit maakt het alleen maar belangrijker om de huiswerkbegeleiding van echte professionals in te schakelen. De kennis die de begeleiders van Mr. Einstein hebben, zorgt ervoor dat jouw kind zich beter staande houdt in het onderwijs. Zo ontwikkelt jouw kind zich op alle vlakken.

Veel vraag naar begeleiding

Voor sommige ouders is het een drempel om te vragen naar huiswerkbegeleiding. Toch is het slim om je hier niet door te laten leiden. Er zijn meer en meer ouders die bereid zijn om een beetje extra te investeren in de huiswerkbegeleiding van de kinderen. In verschillende steden is de vraag naar goede begeleiding in de afgelopen jaren met 30 tot 50 procent gestegen. Zo is ook te zien dat de prestaties erop vooruit gaan en kinderen ook meer en meer bereiken. Met de groeiende tekorten aan leraren zal dit ook alleen maar belangrijker worden.

Er zijn op dit moment nog veel wachtenden die ook de juiste huiswerkbegeleiding wensen. Juist ook omdat de klassen groter worden en het onderwijsniveau verder en verder daalt. Door op zoek te gaan naar maatwerk, kan je ervoor zorgen dat je kind het beste uit zichzelf haalt.

Wil je altijd antwoord op al je vragen?

Op de app stel je direct je vraag, waarna een bijlesdocent je verder helpt. Zo wordt leren aangenamer en zullen je schoolprestaties binnen afzienbare tijd verbeteren.

Op zoek naar een ander onderwerp?