Na 4 jaar is het eindelijk weer zo ver en mogen we elkaar ontmoeten op de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) 2023 in Jaarbeurs, Utrecht. De NOT 2023 is hét grootste event voor professionals in het KO, PO, VO en SO, start van 24 t/m 28 januari 2023.

De komende editie staat in het teken van ‘Ontwikkeling en groei’, zowel van leerlingen en leraren als de gehele sector. Voor NEDOP hét moment om te laten zien waar we de afgelopen jaren hard aan gewerkt hebben, namelijk het ontwikkelen van innovatieve leermiddelen voor het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en het MBO!

NEDOP is een totaaloplossing voor extra onderwijsondersteuning in het primair- en het voortgezet onderwijs en het MBO. Het streven is om door middel van haar oplossingen een bijdrage te bieden aan het vergroten van kansengelijkheid in het onderwijs. Daarom werken wij intensief samen met het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en met de Gelijke Kansen Alliantie.

Deze totaaloplossing bestaat uit een aantal leermiddelen die extra onderwijsondersteuning kunnen bieden voor uw school. Op de NOT-beurs staan wij met twee van onze organisaties, namelijk Mister Einstein en SMARTIE. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen bij ons op de stand (01.E099), waarbij wij u met veel plezier een demonstratie geven over ons online leerplatform, Mister Einstein. Daarnaast is er de mogelijkheid om op 25 januari van 15:30 uur tot 16:15 uur een lezing van de heer Sahin Yildirim bij te wonen over “Kansengelijkheid in het Onderwijs met behulp van een digitaal leerplatform”.

Wilt u deze lezing bijwonen? Meld u snel aan, want vol is vol!