Na een mooie reis van jaren waarin al verschillende mijlpalen zijn gevierd, hebben wij ons de afgelopen maand gevestigd in ons nieuwe pand te Rijswijk. 

Alle aanwezigen werden getrakteerd op een feestelijk programma met diverse activiteiten en rondleidingen om zo kennis te maken met het fantastische nieuwe pand aan de Laan van Zuidhoorn. Ons team is bijzonder trots op de speelse architectuur die gevarieerd en eigentijds onderwijs mogelijk maakt. Tevens zijn de lokalen en groepsruimtes en individuele werkplekken zodanig ingericht dat je er in alle rust kunt werken voorzien van de meest innovatieve digitale oplossingen voor het onderwijs want los van ons digitaal leerplatform verzorgen wij op locatie ook ondersteuning voor onze leerlingen.

Bij de ontwikkeling van en het ontstaan van NEDOP (Nederlands Onderwijs Platform) waarvan Mister Einstein een belangrijk onderdeel is geworden 2 jaar geleden, ontstonden de eerste ideeën om alles centraal onder te brengen in één pand. Dit was een vergezicht, ondertussen hebben we bij de ontwikkeling van onze overige vestigingen op verschillende locaties ons onderwijsplatform opgebouwd.

Keuze locatie

De intentie van onze nieuwe vestiging was dat het een locatie moest zijn die midden in de samenleving staat. Een vestiging van, voor én in de buurt. In onze onderwijsaanpak ligt het accent op de ondersteuning en begeleiding van kinderen om hun schoolprestaties op de basisschool of het voortgezet onderwijs te verbeteren.

Het spreekt natuurlijk voor zich dat als u is een keer in de buurt bent van Rijswijk u altijd welkom bent en wij u graag een rondleiding geven bij ons op locatie. De koffie staat klaar!