Met veel trots en enthousiasme kunnen wij u meedelen dat wij sinds heden een samenwerking aan zijn gegaan met het Zuider Gymnasium in Rotterdam. Deze samenwerking is mede mogelijk gemaakt door de stichting Gelijke Kansen Alliantie van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Het komende schooljaar mogen dertig van onze leerlingen gebruik maken ´online huiswerkbegeleiding´ van het digitale leerplatform Mister Einstein. Aan deze pilot doet niet alleen het Zuider Gymnasium mee, maar nog een twee andere basisscholen en een middelbare school.

Wat is Mister Einstein?

Mister Einstein is een digitaal leerplatform dat één op één onderwijsondersteuning biedt aan leerlingen uit het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en het MBO. Samen met scholen en ouders streven we ernaar om het beste uit scholieren te halen. Dankzij Mister Einstein hoeven de scholieren zich geen zorgen te maken over een ingewikkelde opgave, huiswerk of tentamens. Onze docenten zijn zeven dagen in de week 12 uur per dag beschikbaar om alle vragen op elk niveau op te pakken. Daarnaast zijn er honderden uitlegvideo’s en oefenopdrachten in de bibliotheek beschikbaar.

Hoe werkt het?

Mister Einstein is een (web)applicatie. Nadat je de applicatie op je telefoon hebt gedownload, kunnen scholieren inloggen met hun eigen account. Eenmaal ingelogd kiest de leerling het vak waar je de vraag over hebt en word je binnen 5 seconden gekoppeld aan een vakkundige docent die je met je vraag helpt. Op deze manier wordt leren niet alleen makkelijker en leuker, maar vooral toegankelijker en laagdrempeliger.

In de video onderaan de webpagina kun je zien hoe het werkt:

Over Mister Einstein – Binnen 5 seconden antwoord op je vraag!

Bent u geïnteresseerd wat wij voor u school kunnen betekenen? Plan dan nu een GRATIS demo via onderstaande link:

Demo

Wij kijken uit naar een prettige samenwerking!