Eric Jan Deijl

Mijn naam is Eric Jan Deijl. Ik ben 59 jaar oud en geboren en getogen in Vlaardingen. Ik heb twee kinderen en ben momenteel woonachtig in Moordrecht. Mijn dagelijkse bezigheden binnen Mister Einstein zijn zeer divers. Op dit moment werk ik fulltime voor deze prachtige organisatie en ben zo vaak als het kan, bezig om mezelf te blijven ontwikkelen op het gebied van onderwijskunde en diverse andere terreinen.

Wat is je functie bij Mister Einstein?

Bij Mister Einstein houd ik me met name bezig met accountmanagement en relatiebeheer voor basisscholen, middelbare scholen en mbo-scholen. Het is mijn taak hen te informeren over ons dienstenpakket op het gebied van huiswerkbegeleiding, bijles, Cito-training en examentraining met behulp van onze Mister Einstein app. Tevens houd ik mij op de achtergrond bezig met het organiseren van events, seminars en de participatie van onze organisatie bij diverse onderwijskundige congressen en beurzen.

Hoe lang werk je al bij Mister Einstein?

Ik ben in 2022 begonnen bij Mister Einstein. Al lijkt het langer omdat je je gelijk onderdeel voelt van het geheel en de familie. Het is een zeer prettige omgeving. Het werk is nooit saai en de missie vanuit de Loyaal Groep spreekt mij dan ook enorm aan. Een gedreven team dat toekomstgericht werkt, risico’s beperkt, nieuwe kansen grijpt en continu aan het innoveren is, daar voel ik mij helemaal thuis.

Wat vind je heel bijzonder bij Mister Einstein?

Het is erg fijn om voor Mister Einstein te mogen werken. Als collega word je goed ondersteund en krijg je alle ruimte om je rol vorm te geven. De sfeer onderling met de collega’s is goed. Daarnaast is het een organisatie die altijd vooruit wil en luistert naar verbeterpunten waarbij eigen initiatieven altijd zeer worden gewaardeerd.

Wat zijn je hobby’s?

Het is belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen, daarom wil ik altijd blijven leren. Studeren is daarom een belangrijke hobby. Zo ben ik momenteel bezig met het leren van de Franse taal. Daarnaast speel ik tennis, golf ik, doe ik aan fitness, fiets ik veel en wandel ik graag. In de resterende tijd probeer ik als de tijd het toelaat mezelf te verdiepen in de kunstfilosofie – denken over kunst: een inleiding in de kunstfilosofie geschreven door Antoon Van den Braembussche een boek waarin hij ingaat op denkers die hebben nagedacht over kunst.

Opleiding:

Zoals aangegeven vind ik het erg belangrijk om te blijven leren en jezelf te blijven ontwikkelen. Ik ben daarom dan ook zeer breed opgeleid. Zo heb ik na het doorlopen van de middelbare school de opleiding praktische psychologie en filosofie gedaan, maar ook de docenten opleiding. Tevens heb ik een ondernemersopleiding gevolgd en heb bij diverse nationale en internationale organisaties diverse sales trajecten mogen volgen zowel in het binnenland als in het buitenland.

Werkervaring:

Voordat ik kwam werken voor Mister Einstein (onderdeel van de Loyaal Groep) heb ik een aantal jaren voor mezelf gewerkt op het gebied van onder andere business coaching en daarvoor gewerkt als Business Development Executive / Opleidingsadviseur bij diverse nationale en internationale organisaties, onder andere bij Progress Software en Azlan Opleidingen. Mede hierdoor heb ik een ruime ervaring opgebouwd om te kunnen begrijpen wat opleidingstrajecten en projecten kunnen opleveren voor scholen en organisaties waarbij het belangrijk is om te weten dat de lesstof altijd afgestemd moet zijn op de doelgroep (persoon).