FAQ

Meest gestelde vragen voor jou op rij gezet

Heeft Mister Einstein vaste tijden?

Mister Einstein is zeven dagen in week open voor al je vragen!

Openingstijden:

 • Maandag tot en met vrijdag: 10:00 – 22:00.
 • Zaterdag en zondag : 10:00 – 22:00.
Kunnen de kosten gesplitst worden?

Nee, dit is niet mogelijk. Er is wel de mogelijkheid om de online huiswerkbegeleiding per maand 14,95 euro te betalen. Bij een jaarlijks abonnement komt het neer op 9,95 euro per maand, maar dan moet het vooraf voor een jaar betaald worden.

Is er sprake van een opzegtermijn?

Voor huiswerkbegeleiding geldt een opzegtermijn van één kalendermaand als je een maand abonnement hebt. Voor bijlessen en examentraining geldt geen opzegtermijn. Het is afhankelijk van aantal uren bijlessen die u neemt.

Wat kun je met online huiswerkbegeleiding?

Met de huiswerkbegeleiding kun je:

 • (Leren) vragen stellen
 • Leren plannen en je overzicht vergroten
 • Controleren of je de stof goed begrijpt
 • Jezelf op toetsen en examens voorbereiden
 • Je leert zelfstandig alles uit je schoolresultaten te halen dat erin zit!
Wat verstaan jullie onder huiswerkbegeleiding?

Het uitleggen van en assisteren bij de gestelde vragen van de scholieren. Wij geven niet direct de antwoorden, maar willen dat de scholier zelf ook blijft nadenken.

Hoe lang duurt een online huiswerkbegeleiding?

Al vanaf 60 minuten kun je een abonnement  bij ons sluiten. Je kunt kiezen uit verschillende pakketen (basis, zilver, premium en unlimited ) en een maandelijks of jaarlijks abonnement.

Hoe gaat online huiswerkbegeleiding in zijn werk?

Wanneer je een abonnement hebt afgesloten, krijg je direct toegang tot de Mister Einstein app. Daar kun jij al je vragen over elk vak stellen. Zo voorkom je achterstand en kun je opgelopen achterstanden snel wegwerken. De enthousiaste bijlesdocenten van Mister Einstein zijn niet alleen tijdens schooltijden, maar ook in de avonduren en zelfs in de weekenden bereikbaar.

Kan ik extra minuten inkopen voor huiswerkbegeleiding?

Ja, voor dat  je aantal minuten op zijn, krijg je 5 minuten van te voren een pushbericht. Je kunt vervolgens via winkelmaandje  extra minuten (30 minuten, 75 minuten, 150 minuten, 250 minuten en 500 minuten) inkopen.

Wat onderscheidt Mister Einstein van normale huiswerkbegeleiders?

Mister Einsterin heeft 13 jaar ervaring met lesgeven. Bovendien is het on demand, onbeperkt, overal te gebruiken, alle vakken zijn beschikbaar en het is een stuk goedkoper dan reguliere huiswerkbegeleiding.

Hoe werkt online bijles?

Online bijles is nagenoeg hetzelfde als bijles waarbij een bijlesdocent en jouw kind samen aan de keukentafel zitten. Bij online bijles is jouw kind ingelogd op ons Mister Einstein app, jouw kind heeft een headset op het hoofd en een laptop of tablet voor zich. Via de Mister Einsterin app spreken de docent en jouw kind elkaar rechtstreeks. Zij gebruiken hetzelfde schoolboek en het beeldscherm wordt gebruikt om daar de uitleg op te geven. Dat beeldscherm is interactief. Hierdoor ziet jouw kind wat de docent aan uitleg op het whiteboard schrijft en andersom kan jouw kind via muis of toetsenbord op het whiteboard tekenen en schrijven.

Hoe lang duurt een online bijles?

Normaal gesproken duurt een bijles 60 minuten. Indien gewenst kunt u via eigen profiel extra uren inkopen. Hierna kunt u via de agenda module extra lessen inplannen.

Hoe werkt examentraining?

Mister Einstein biedt online examentraining aan in alle vakken op vmbo, havo en vwo niveau. Onze online examentrainingen zorgen er op alle niveaus voor dat je goed voorbereid en met zelfvertrouwen je examen tegemoet gaat.

Hoe boek ik een examentraining?

Je kunt je inschrijven voor een gewenste pakket (Basis, Brons, Zilver of Goud). Hierna krijg je toegang tot de app. Via de agenda module kun je meteen de vakken kiezen waar je moeite hebt.

Waarom Mister Einstein online examentraining?

 • Goede voorbereiding op de school- en eindexamens
 • Alle vakken voor vmbo-tl, havo en vwo
 • In alle weekenden & schoolvakanties
 • Met Mister Einstein Examen Oefenen kun je thuis aan de slag met uitlegvideo’s, theorie, oefenopgaven en een eindtoets!
Hoe lang duurt een examentraining?

We hebben verschillende pakketten samengesteld. Je kunt afhankelijk van aantal te korten kiezen uit onderstaande pakketten:

 • 8 uur examentraining (Basis)
 • 16 uur examentraining (Brons)
 • 24 uur examentraining (Zilver)
 • 32 uur examentraining (Goud)
Hoe betaal ik?

Je kunt kiezen: of je betaalt via automatische incasso of via Ideal. Je mag je betaalmethode zelf kiezen.

Het lukt mij niet om een account aan te maken / de betaling online te doen

We helpen je hier graag bij! Je kunt telefonisch contact opnemen met 070- 204 2065 of een e-mail sturen naar contact@mistereinstein.nl.

Is je vraag nog niet beantwoord?

Stuur gerust een email naar contact@mistereinstein.nl