Wanneer je werkt met Mr Chadd, dan kan je snel de juiste uitleg krijgen over al je schoolwerk. Je hebt snel een connectie met je coach zodat je direct aan de slag kan. Je krijgt bovendien ook altijd de best mogelijke coach. Deze zijn door ons gescreend en zijn allemaal universitair geschoold. Ze kunnen je helpen met elk vak. Mr Chadd is op elk device te krijgen. Je kunt een app gebruiken, maar ook je laptop of desktop. De hulp is er voor iedereen, ongeacht de lesmethode of het leerjaar. Van Vmbo, via havo en vwo tot gymnasium.

Hoe word je geholpen?

Hoe word je nu eigenlijk geholpen bij Mr Chadd. Er wordt altijd gewerkt met een geselecteerde coach. Het vinden van de coaches is een secuur proces. Zo moeten ze aan een Nederlandse universiteit studeren en minimaal een acht hebben gehaald voor het vak waarin ze coach worden. Ook moeten ze slagen voor een toets op hun kennis, pedagogiek en didactiek.

Waarom kiezen voor Mr Chadd?

Mr Chadd is al meer dan 5 jaar actief. Duizenden scholieren stellen dagelijks hun vragen als het gaat over hun huiswerk. De coaches hebben daarvoor de juiste kennis in huis. Zo is elke leerling op elk moment optimaal van steun te voorzien. Zo kan je dus binnen enkele tellen je schoolprestaties al verbeteren. De coaches zijn bovendien zeven dagen per week bereikbaar. Het is een veilige en moderne manier om huiswerkhulp te bieden.

Wil je altijd antwoord op al je vragen?

Op de app stel je direct je vraag, waarna een bijlesdocent je verder helpt. Zo wordt leren aangenamer en zullen je schoolprestaties binnen afzienbare tijd verbeteren.

De keuze van ouders

je kunt als ouder nu veel meer grip hebben op de prestaties van je kind? Dan is een abonnement een goede optie. Zo is hulp altijd en overal te krijgen. Installeer de app, open deze, kies het vak en stel je vraag. De coach die hierbij past komt meteen te hulp. Dat kan op allerlei gerichte manieren.

Op zoek naar een ander onderwerp?